Lomallo perhejäsenyys

Liittymällä jäseneksi saat käyttöoikeuden maailmanluokan kohteisiimme ja palveluihimme. Käytössäsi on valikoituja kartanoita, villoja, mökkejä, hotelleja ja huoneistoja edulliseen sopimushintaan sekä henkilökohtaisen palvelun lomia varatessasi. Emme myy lomaosakkeita tai kiinteistöjä. Jäsenillämme ei ole rasitteena yhtiövastikkeita, remonttikuluja, viikkosidonnaisuutta, yllättäviä kuluja tai vaihtopäiviä. Maksat vain siitä mitä käytät.

Onko sinulla tarpeeton lomaosake? Meillä on ratkaisu myös siihen. Soita 09 427 27 333

Hyödyt perheellesi

Laajat ja laadukkaat palvelut

Jäsenyyden käyttöoikeus on koko perheelläsi ylenevässä ja alenevassa polvessa asuinpaikasta riippumatta. Kohteissamme arki muuttuu luksukseksi.

Omissa kohteissamme käytössäsi on esimerkiksi moottorikelkat, vesijetit, vene kuljettajan kera, avo-auto, henkilöauto, lentokenttäkuljetukset, kauppapalvelut, hissilippuja, Superpark lippuja, viihdekeskus ja ulkoporeammeet. Kaikki nämä ovat käytössäsi alle normaalitasoisen majoituksen hinnalla.

Koko perheesi saa käyttöön tunnukset järjestelmäämme.

Jokaisella jäsenellä on käytössä yhtä laajat ja jatkuvasti paranevat edut, henkilökohtaisen palvelun kera.

 

Kohteita maailmanlaajuisesti joihin ei yksin pääse edes rahalla

Kohteita, jonne ei pääse rahallakaan

Kohteitamme kuvastaa sanat ainutlaatuisuus ja laadukkuus. Kohdeverkostossamme on omia kohteitamme sekä valikoituja, yhteistyökumppaniemme huippukohteita.

Lomallon omat kohteet on suljettu vain jäseniemme käyttöön.

Lomallo esittelyt

Esittelyt

Järjestämme esittelyt toiveenne mukaisesti missä tahansa Suomessa tai tutustumisloman yhteydessä. Jäseneksemme pääsee vain esittelyn kautta. Esittely kestää vain noin tunnin. Soita 09 427 27 333 ja sovitaan tapaaminen ilman sitoumuksia.