Pajuniemen Wanha kartano

Ihana ja idyllinen Kartano Sotkamon Vuokatissa.

Pajuniemen Kartano sijaitsee Vuokatin, Suomen monipuolisimman lomamaailman läheisyydessä Iso-Sapsojärven rannalla. Kiinteä jäsenhinta kartanolle 500e/vko ja lyhyemmät viipymät intran hinnaston mukaisesti. Hintaan sisältyy rantasaunan ja Hotspring ulkoporeammeen vapaa käyttö, pyyhkeet, liinavaatteet ja loppusiivous. Lisäksi hintaan sisältyy hissilippuja, superpark lippuja, avo-auto, henkilöauto, moottorikelkka ja vesijetti polttoaine kustannuksin. Kylpyläliput Katinkultaan 6e/kpl.

Pajuniemen Kartanon rakennukset ja rauhallinen pihapiiri ovat täydellinen paikka rentoutumiselle ja perheiden / yritysten ja yhteisöiden majoittumiselle, kokousten pitämiselle. Mikäli suunnitteilla on häät tai muut juhlat, niin Pajuniemi on ainutlaatuinen myös juhlien ja asiakastilaisuuksien pitopaikaksi.

Pajuniemestä on vain 5 min. matka mm. Vuokatinrinteille, hiihtoputkelle, uimahallille, SuperPark Vuokattiin ja Katinkullan kylpylään.

Pihasta pääset suoraan mm. hiihtoladuille, moottorikelkkareiteille sekä Iso-Sapsojärvelle. Kartanon vieressä sijaitsee myös tenniskenttä ja lenkkipolut.

Wanha Kartano (vv.1918) on korkeatasoinen 1994-2000 restauroitu entinen Metsähallituksen (Suomen Valtion) metsänvartijankartano. Rakennus on restauroitu “uus vanhaan” ns. maalaisromanttiseen tyyliin, jossa on kaikki nykyajan varusteet koneellista ilmanvaihtoa myöten.

Rakennuksen alakerrassa sijaitsevat tupa, keittiö ja kaksi 2 -hh makuuhuonetta, sauna, wc, kodinhoitotila ja myös AV-välineet. Yläkerrassa on kaksi 2 -hh ja wc. Varusteisiin kuuluu myös 2 retkisänkyä, lasten matkasänky ja syöttötuoli. Rannassa on myös vene käyttöösi.

Rantasauna eli “Pääkonttori”on Kartanon pihapiirissä. Puulämmitteisessä rantasaunassa on pesu- ja löylytilojen lisäksi takkatupa, jossa on minikeittiö ja wc. Rantasaunalla on myös suuren suosion saanut HotSpring, eli kuumalähde. Lisäksi viihdekeskus, jossa kuntopyörä, lihaskuntolaite, juoksumatto, biljardi, jalkapallopeli ja pöytätennis ym.

Wanhan Kartanon kokonaisala 160 m².

Lisää kohteita

Oma Kohde

Thaimaa Hua Hin 33

PKY Travel jäsenien käytössä on vuonna 2016 valmistunut villa, joka sijaitsee arvostetulla Eeden Villagen alueella. Lomakylä Eeden sijaitsee idyllisen Hua Hinin merenrantakaupungin kupeessa Siaminlahden rannalla, 2,5 tunnin ajomatkan päässä Bangkokista. Hua […]

Tutustu
Oma Kohde

Pajuniemen Kenraali

Upea laadukkaasti sisustettu 235m2 kartano Iso-Sapsojärven rannalla Pajuniemen Kartanon tiluksilla. Kiinteä jäsenhinta kartanolle 700e/vko ja lyhyemmät viipymät intran hinnaston mukaisesti. Hintaan sisältyy pyyhkeet, liinavaatteet ja loppusiivous. Lisäksi hintaan sisältyy hissilippuja, superpark […]

Tutustu
Oma Kohde

Ruka Rinnemaa

PKY Travel jäsenien käytössä Rukalla on uusi, tammikuussa 2017 valmistunut tasokas ja hyvin varusteltu paritalohuoneisto Talvijärven välittömässä läheisyydessä. Rukan huoneisto on jäsenemme omistama kohde. Isoista ikkunoista avautuvat näkymät mäkihyppytornille sekä […]

Tutustu