Yritys PKY Travelin taustalla

Yhtiön omistaja Matti Kilpeläinen on menestynyt pitkän linjan yrittäjä Sotkamosta.

Palvelua ja luottamusta 1979 alkaen niin liike- kuin järjestötoiminnassa.

1990-luvulla Kilpeläisen liiketoimet lähtivät rajuun kasvuun, kun Kuljetushankinta Fin Oy perustettiin. Kilpeläisen perustamaan Q Team-verkostoon kuului parhaimmillaan noin 150 kuljetusalanyritystä, joista valtaosa puutavara-autoilijoita. Yhdessä ne pystyivät tarjoamaan asiakkailleen hyvinkin laajoja ja kokonaisvaltaisia logistiikkapalveluja.

Samana vuonna lanseerattiin ensimmäiset laatujärjestelmät kuljetusalalle, ja niiden koulutuksesta vastasi PKY-Laatu. Toiminta kasvoi vauhdilla koko 2000-luvun, ja vuonna 2015 liikevaihto oli jo 27,4 miljoonaa euroa. Q Team Systemsistä Kilpeläinen luopui 2013 ja PKY-Laadun liiketoiminta myytiin 2016. Molempien parissa Kilpeläinen ehti toimia parikymmentä vuotta, kuten aiemmin puuautojenkin.

Yritykset ovat saaneet historiansa aikana monia tunnustuksia, kuten mm. kahdesti Innosuomi palkinnolla. Yrittäjä itse on palkittu mm.Suomen Yrittäjien timanttiristillä.

Näin ollen toimintaamme ohjaavat vahvat arvot. Meillä on perheyrityksen toimintamalli, jossa jäsenestä pidetään aidosti huolta. Lisäksi panostamme palvelun laatuun ja toiminnan läpinäkyvyyteen. Palvelumme on riskitön ja tasavertainen kaikille.

Olemme tulleet auttamaan sinua ja tahdomme, että menestymme yhdessä.

Arvomme, jotka on määritetty jo vuonna 1993 ovat ASIAKASLÄHTÖISYYS, LUOTETTAVUUS, TEHOKKUUS, TULOKSELLISUUS ja SUUNNITELMALLISUUS.

Nämä arvot ovat auttaneet meitä onnistumaan palvelussamme ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Pitkän historian tuoma osaaminen

PKY Travel

PKY Travel matkailu- ja palveluverkosto sai alkunsa 2016. Kilpeläinen toimii hallituksen puheenjohtajana, Petri Makkonen palkattiin Pajuniemen Kartano Oy toimitusjohtajaksi marraskuun lopussa, alle pari kuukautta PKY-Laadun liiketoiminnan myynnin jälkeen.

Pajuniemen Kartano Oy:n uusi liiketoiminta PKY Travel perustettiin.

PKY Travel toi markkinoille täysin uuden matkailutuotteen, joka on suunnattu niin yrityksille kuin yksityisillekin. Jatkuvasti kasvava valikoima koostuu yrityksen omista kohteista sekä kumppanikohteista, joita verkoston jäsenet pääsevät hyödyntämään. Ennen PKY Travel siirtymistä Makkonen työskenteli myyntitehtävissä Holiday Clubissa, vastaten mm.Tampereen kylpylän, Katinkullan, Tahkon ja Oulun viikko-osakemyynnistä.

PKY Travelin palvelukseen on siirtynyt laaja joukko matkailualan ammattilaisia.

PKY Travel tuottaa matkailun lisäksi laajan kattauksen yrityksien tarvitsemaa koulutus ja konsultointipalveluita, joissa hyödynnämme vuosikymmenien kokemusta.

PKY Travel on 2017 vuonna rekisteröity tavaramerkki joka on saanut vuonna 2018 Suomalaisen avainlippu tunnuksen käyttöoikeuden.