Yritys PKY Travelin taustalla

Pajuniemen Kartano Oy on perustettu vuonna 1993. Yhtiö on toiminut saman y tunnuksen alla perustamisesta asti. Pajuniemen Kartano Oy alla toimiva PKY Travel matkailu- ja palveluverkosto sai alkunsa 2016. Yhtiön omistajana toimii Matti Kilpeläinen.

Yhtiön aiemmat liiketoiminnat, kuten Kuljetushankinta Fin Oy, Q Team Systems, PKY Laatu ovat olleet menestystarinoita. Yhtiön asiakkaina on ollut yli 1300 eri toimialojen yritystä ja vuonna 2015 liikevaihto oli 27,4 meur. Q Team Systemsistä Kilpeläinen luopui 2013 ja PKY-Laadun liiketoiminta myytiin 2016.

Yritykset ovat saaneet historiansa aikana monia tunnustuksia, kuten mm. kahdesti Innosuomi palkinnolla. Yrittäjä itse on palkittu mm.Suomen Yrittäjien timanttiristillä.

Toimintaamme ohjaavat vahvat arvot. Meillä on perheyrityksen toimintamalli, jossa jäsenestä pidetään aidosti huolta. Lisäksi panostamme palvelun laatuun ja toiminnan läpinäkyvyyteen. Palvelumme on riskitön ja tasavertainen kaikille.

Yhtiön arvomme, jotka on määritetty jo vuonna 1993 ovat ASIAKASLÄHTÖISYYS, LUOTETTAVUUS, TEHOKKUUS, TULOKSELLISUUS ja SUUNNITELMALLISUUS.

Nämä arvot ovat auttaneet meitä onnistumaan palvelussamme ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Palvelua ja luottamusta 1979 alkaen niin liike- kuin järjestötoiminnassa.

Pitkän historian tuoma osaaminen

Petri Makkonen palkattiin Pajuniemen Kartano Oy toimitusjohtajaksi marraskuun lopussa 2016, alle pari kuukautta PKY-Laadun liiketoiminnan myynnin jälkeen.

Pajuniemen Kartano Oy:n uusi liiketoiminta PKY Travel perustettiin.

PKY Travel toi markkinoille täysin uuden matkailutuotteen, joka on suunnattu niin yrityksille kuin yksityisillekin. Jatkuvasti kasvava valikoima koostuu yrityksen omista kohteista sekä kumppanikohteista, joita verkoston jäsenet pääsevät hyödyntämään. Ennen PKY Travel siirtymistä Makkonen työskenteli myyntitehtävissä Holiday Clubissa, vastaten mm.Tampereen kylpylän, Katinkullan, Tahkon ja Oulun viikko-osakemyynnistä.

PKY Travelin palvelukseen on siirtynyt laaja joukko matkailualan ammattilaisia.

PKY Travel tuottaa matkailun lisäksi laajan kattauksen yrityksien tarvitsemaa koulutus ja konsultointipalveluita, joissa hyödynnämme vuosikymmenien kokemusta.

PKY Travel on 2017 vuonna rekisteröity tavaramerkki joka on saanut vuonna 2018 Suomalaisen avainlippu tunnuksen käyttöoikeuden.