PKY Travel jäsenyys

Liittymällä jäseneksi saat käyttöoikeuden maailmanluokan kohteisiimme ja palveluihimme. Käytössäsi on valikoituja kartanoita, villoja, mökkejä, hotelleja, huoneistoja erittäin edulliseen sopimushintaan. Ja sekä henkilökohtainen palvelu lomia varatessasi. Emme myy lomaosakkeita tai kiinteistöjä. Jäsenillämme ei ole rasitteena yhtiövastikkeita, remonttikuluja, viikkosidonnaisuutta, yllättäviä kuluja ja vaihtopäiviä. Maksat vain siitä mitä käytät. Onko sinulla tarpeeton lomaosake? Meillä on ratkaisu myös siihen. Soita 09 427 27 333

Hyödyt yrityksellesi

Monta tapaa hyödyntää jäsenyyttä

Monipuoliset koulutuspalvelumme ja kokoustilamme mahdollistavat kokous, virkistyspäivien, sekä muiden tilaisuuksien järjestämisen kustannustehokkaasti inspiroivassa ympäristössä. Jäsenyys antaa myös todella edullisen ja tehokkaan tavan palkita työntekijöitä lähettämällä heidät lomalle PKY TRAVEL jäsenkohteeseen. Näin saat helpon ja kustannustehokkaan tavan pitää huolta yrityksesi henkilöstöstä. Lomamatka Saariselälle? Työmatka Ouluun? Kulttuuriloma Helsinkiin? Risteily Välimerelle? Rantaloma aurinkoon? Kokous tai loma Pajuniemen Kartanossa Vuokatissa? Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa kaiken, yhdellä puhelinsoitolla.

Hyödyt perheellesi

Laajat käyttöoikeudet ja palvelut

Jäsenyyden käyttöoikeus on koko perheelläsi ylenevässä ja alenevassa polvessa asuinpaikasta riippumatta. Omissa kohteissamme käytössäsi mm.moottorikelkat, vesijetit, vene kuljettajan kera, avo-auto, henkilöauto, lentokenttäkuljetukset, kauppapalvelut, moottoripyörä, hissilippuja, Superpark lippuja, viihdekeskus sekä rantasauna ulkoporeammeineen. Haluathan kuulla lisää?

 

Kohteita maailmanlaajuisesti joihin ei yksin pääse edes rahalla

Kohteita, jonne ei pääse rahallakaan

Kohteitamme kuvastaa sanat ainutlaatuisuus ja laadukkuus. Kohdeverkostossamme on omia kohteitamme sekä valikoituja, yhteistyökumppaniemme huippukohteita.

PKY Travelin omat kohteet on suljettu vain jäseniemme käyttöön.

PKY Travel esittelyt

Esittelyt

Järjestämme esittelyt toiveenne mukaisesti missä tahansa Suomessa tai tutustumisloman yhteydessä. Esittely kestää vain noin tunnin.