Pajuniemen Wanha kartano

Ihana ja idyllinen Kartano Sotkamon Vuokatissa.

Pajuniemen Kartano sijaitsee Vuokatin, Suomen monipuolisimman lomamaailman läheisyydessä Iso-Sapsojärven rannalla.

Pajuniemen Kartanon rakennukset ja rauhallinen pihapiiri ovat täydellinen paikka rentoutumiselle ja perheiden / yritysten ja yhteisöiden majoittumiselle, kokousten pitämiselle. Mikäli suunnitteilla on häät tai muut juhlat, niin Pajuniemi on ainutlaatuinen myös juhlien ja asiakastilaisuuksien pitopaikaksi.

Pajuniemestä on vain 5 min. matka mm. Vuokatinrinteille, hiihtoputkelle, uimahallille, SuperPark Vuokattiin ja Katinkullan kylpylään.

Pihasta pääset suoraan mm. hiihtoladuille, moottorikelkkareiteille sekä Iso-Sapsojärvelle. Kartanon vieressä sijaitsee myös tenniskenttä ja lenkkipolut.

Wanha Kartano (vv.1918) on korkeatasoinen 1994-2000 restauroitu entinen Metsähallituksen (Suomen Valtion) metsänvartijankartano. Rakennus on restauroitu ”uus vanhaan” ns. maalaisromanttiseen tyyliin, jossa on kaikki nykyajan varusteet koneellista ilmanvaihtoa myöten.

Rakennuksen alakerrassa sijaitsevat tupa, keittiö ja kaksi 2 -hh makuuhuonetta, sauna, wc, kodinhoitotila ja myös AV-välineet. Yläkerrassa on kaksi 2 -hh ja wc. Varusteisiin kuuluu myös 2 retkisänkyä, lasten matkasänky ja syöttötuoli. Rannassa on myös vene käyttöösi.

Rantasauna eli ”Pääkonttori”on Kartanon pihapiirissä. Puulämmitteisessä rantasaunassa on pesu- ja löylytilojen lisäksi takkatupa, jossa on minikeittiö ja wc. Rantasaunalla on myös suuren suosion saanut HotSpring, eli kuumalähde. Lisäksi viihdekeskus, jossa kuntopyörä, lihaskuntolaite, juoksumatto, biljardi, jalkapallopeli ja pöytätennis ym.

Wanhan Kartanon kokonaisala 160 m².

Lisää kohteita

Oma Kohde

Ruka Rinnemaa

PKY Travel jäsenien käytössä Rukalla on uusi, tammikuussa 2017 valmistunut tasokas ja hyvin varusteltu paritalohuoneisto Talvijärven välittömässä läheisyydessä. Isoista ikkunoista avautuvat näkymät mäkihyppytornille sekä Rukan rinteille. Mökki sijaitsee lähellä rinteitä, […]

Tutustu
Oma Kohde

Helsinki Lönnrotinkatu 38A 7

Lönnrotinkatu 38A ns. Lönkka, sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Huoneisto 7 on erittäin korkeatasoisesti varustettu 70 m-2 kokoinen, jossa on kolme huonetta. Olohuone ja keittiö yhdistettynä ja erillinen makuuhuone, joista erkkeri Lönnrotinkadulle. Kortteli on […]

Tutustu
Oma Kohde

Helsinki Lönnrotinkatu 38A 8

Lönnrotinkatu 38A ns. Lönkka, sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Huoneisto 8 on erittäin korkeatasoisesti varustettu 100 m-2 kokoinen, jossa on loistava pohjaratkaisu ja myös sauna. Olohuone ja keittiö yhdistettynä ja kaksi erillistä makuuhuonetta. Kortteli on […]

Tutustu